Presa Hidraulică pentru Arcuri de Suspensie de 1 Tonă: Instrumentul Esențial pentru Mecanicii Auto Profesioniști

Presa Hidraulică pentru Arcuri de Suspensie de 1 Tonă: Instrumentul Esențial pentru Mecanicii Auto Profesioniști

Atunci când vine vorba de scule auto, există unele dispozitive care fac diferența între o sarcină greoaie și o operațiune lină. Presa hidraulică pentru arcuri de suspensie de 1 tonă este exact un astfel de dispozitiv. În acest articol, vom analiza îndeaproape specificațiile acestui produs remarcabil, care simplifică procedura de înlocuire a arcurilor și a amortizoarelor de suspensie. Vă invităm să cunoașteți această sculă inovatoare, oferită de Toolsboxservices.

Caracteristici Esențiale

Construcție Robustă

Fabricată din profiluri solide de oțel greu, presa hidraulică este un instrument durabil și fiabil, proiectat pentru a rezista la uzură și la stres mecanic intens.

Funcționare Hidraulică

Avantajul major al unei prese hidraulice față de modelele care utilizează un mecanism cu clichet este viteza și eficiența. Pompând cu o viteză rapidă, pistonul hidraulic poate să comprime arcul într-un timp foarte scurt.

Utilizare Simplă și Sigură

Cu ajutorul acționării la pedală, mecanicul poate opera presa cu ușurință și precizie. Acest lucru nu doar că simplifică procesul, dar mărește și nivelul de siguranță al operațiunii.

Date Tehnice:

  • Capacitate maximă: 1 tonă
  • Diametru arcurilor recomandat: 100 – 250 mm
  • Lungime compresie: 210 – 570 mm
  • Lungime arcului comprimat: 400 mm
  • 7 poziții de fixare pentru clema superioară
  • Cursă clemă inferioară: 320 mm
  • Sistem hidraulic acționat prin pedală
  • Greutate: 29.5 kg

Versatilitate

Un alt punct forte al acestui produs este adaptabilitatea sa. Cu 7 poziții de fixare pentru clema superioară și un diametru de arcuri recomandat între 100 și 250 mm, acest dispozitiv este suficient de versatil pentru a se potrivi cu o gamă largă de modele de arcuri și vehicule.

Presa hidraulică pentru arcuri de suspensie de 1 tonă este un instrument indispensabil pentru orice mecanic serios sau atelier auto. Dacă doriți să îmbunătățiți eficiența și calitatea serviciilor dvs., nu căutați mai departe. Produsul este oferit de Toolsboxservices, un furnizor de încredere pentru scule auto profesionale.

Pentru mai multe detalii și pentru a efectua o comandă, vizitați pagina de produs. Este o investiție care merită făcută pentru oricine se ocupă de repararea sau întreținerea vehiculelor.

Previous post Cele mai bune practici de optimizare SEO pentru a crește vizibilitatea online a afacerii tale:   Cum să optimizezi conținutul site-ului tău pentru a atrage trafic organic prin SEO
Next post Idei de afaceri pentru femeile creative – profită de acest atu al tău!