Ce trebuie sa stii despre endermologie, cel mai cunoscut tratament anticelulitic

Ce este endermologia?

Endermologia este un tratament de remodelare corporala Brasov ce consta in imbunatatirea aspectului zonelor corporale cu grasime in exces prin stimularea circulatiei sanguine si reducerea tesutului adipos.

Este singura metoda aprobat de FDA (Food and Drug Administration) pentru tratarea celulitei, avand eficienta in proportii semnificative. Inca de la primele sedinte, rezultatele sunt vizibile, in special in ceea ce priveste netezirea pielii si imbunatatirea fermitatii ei.

Care este scopul endermologiei?

Aceasta tehnica neinvaziva si complet sigura ajuta la remodelarea zonelor mai “rebele” ale corpului, care par a fi dificil de tratat prin dieta sau exercitii fizice. Aceste zone sunt de obicei coapsele, abdomenul, soldurile si fesele, unde celulita este mai vizibila sau unde exista mai multa acumulare de grasime in comparatie cu restul corpului.

Endermologia este indicata in special persoanelor cu retentie de lichide sau probleme de circulatie (cu conditia sa nu existe probleme circulatorii subiacente cauzate de varice sau flebita).

Ce implica tratamentul de endermologie?

Tratamentul consta intr-un masaj terapeutic profund folosind un mecanism cu doua role care se aplica pe piele si au efect de aspiratie. Acest lucru ajuta la remodelarea zonei, diminuarea celulitei si la stimularea sistemului limfatic si circulator.

Pentru ca tratamentul sa fie pe deplin eficient, se recomanda efectuarea mai multor sedinte, in jur de 6-8, in functie de pacient si de nevoile sale. Sesiunile dureaza de obicei 30-40 de minute si sunt nedureroase.

Efectele endermologiei apar in urma stimularii celulelor receptorilor beta (responsabile de arderea grasimilor si eliminarea toxinelor si a deseurilor). Stimularea acestor celule ajuta si la curatarea organismului prin eliberarea toxinelor din organism si, deoarece masajul endermologic stimuleaza circulatia sangelui si sistemul limfatic, ajuta totodata la reducerea celulitei si la diminuarea circumferintei zonelor tratate (slabire in centimetri).

Ce poti face pentru a imbunatati rezultatele endermologiei?

Inainte de fiecare sesiune ar trebui sa te hidratezi cat mai bine (este recomandat sa bei aproximativ 8 pahare de apa) si sa eviti bauturile zaharoase si alcoolul. De asemenea, in perioada tratamentului (si nu numai) este indicat sa urmezi un stil de viata cat mai sanatos. Asta implica efectuarea de exercitii fizice usoare sau de forta cel putin o ora pe zi (macar de 3-4 ori pe saptamana) si urmarea unei diete alimentare echilibrate si lipsite de carbohidrati nesanatosi.

Recomandari in urma sesiunilor de endermologie

Deoarece endermologia este un tratament neinvaziv, nu exista nicio regula ce trebuie urmata in urma sesiunilor. Mai mult, imediat dupa efectuarea unei sedinte, poti sa te intorci la locul de munca sau la activitatile tale obisnuite.

Previous post Top Femei de Succes – Inspirație și Realizări de Excepție
Next post Bluze elegante femei