Lansarea înscrierilor pentru programul Asistent Medical Generalist la Școala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” Ploiești: Pasul spre o carieră în domeniul medical

Într-o eră în care nevoile de asistență medicală se schimbă și evoluează continuu, formarea profesională în domeniul sănătății devine esențială. Cu mândrie și entuziasm, anunțăm că Școala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” din Ploiești a început înscrierile pentru programul de Asistent Medical Generalist, pentru anul academic 2023-2024.

Școala noastră, cu o tradiție de peste 25 de ani în învățământul particular, și-a propus să formeze profesioniști competenți în domeniul medical. În acest context, specializarea de Asistent Medical Generalist reprezintă o opțiune de carieră atractivă, care oferă un vast spectru de oportunități și responsabilități în îngrijirea pacienților.

Rolul unui Asistent Medical Generalist este esențial în echipa medicală. Aceștia sunt profesioniștii care interacționează cel mai mult cu pacienții, asigurându-se că aceștia primesc îngrijirea necesară, respectă tratamentul și se simt în siguranță și înțeleși.

Înscrierea la programul de Asistent Medical Generalist este un proces accesibil, deschis absolvenților de liceu cu sau fără diplomă de bacalaureat, în conformitate cu prevederile Legii Educației Naționale nr.1/ 2011, cu modificările și completările ulterioare.

Procesul de înscriere se realizează la secretariatul școlii, între orele 13-18, în fiecare zi. Adresa este Ploiești, B-dul București nr. 39, corp AT4-8, în incinta UPG Ploiești. Programarea pentru înscriere se poate face telefonic, la numerele 0724.89.05.48 sau 0723.298.193.

Admiterea se face în ordinea înscrierii, pe baza unui interviu vocational și a dosarului de înscriere.

Actele necesare înscrierii includ:

  • Cartea de identitate – original + copie
  • Certificatul de naștere – original + copie
  • Diploma de bacalaureat sau de absolvire a liceului – original + copie simplă sau copie legalizată
  • Foaia matricolă a liceului – original + copie simplă sau copie legalizată
  • Adeverința de la medicul de familie care să ateste că sunteți apt pentru calificarea de Asistent Medical Generalist
  • Taxa de înscriere în valoare de 200 lei

Educația și formarea obținute la Școala Postliceală Sanitară „Sf. Vasile cel Mare” din Ploiești vor deschide multe uși în domeniul medical. Cu o diplomă recunoscută atât la nivel național, cât și internațional, veți fi bine pregătiți să contribuiți la îmbunătățirea îngrijirii sănătății și să faceți diferența în viața pacienților. Nu ratați această oportunitate de a vă construi o carieră de succes în domeniul medical! Pentru mai multe detalii, ne puteți contacta la numerele de telefon menționate.

Previous post Refugiul perfect: Seascape Villa, o perlă a litoralului românesc
Next post Preturile competitive pentru serviciile de deratizare si dezinsectie