Protejeaza-ti ochii de lumina albastra cu Gunnar

Odata cu cresterea utilizarii dispozitivelor electronice cu ecrane digitale, protectia ochilor impotriva luminii albastre emise de acestea este mai importanta ca niciodata. Brand-ul Gunnar aduce solutia prin intermediul unor modele de ochelari de proiectie lumina albastra, echipati cu lentile inovatoare ce ofera un grad de 65% BLPF (blue-light protection factor).

Lentile diferite in functie de nevoie

Pe langa lentilele standard cu protectie de aproximativ 65% impotriva luminii albastre, numite Ambra, Gunnar ofera si alte optiuni pentru a se potrivi nevoilor tale specifice. Lentila Clear, cu 35% protectie, este ideala pentru cei care lucreaza in design grafic si au nevoie de reprezentarea fidela a culorilor. Lentila Amber Max, cu 98% protectie impotriva luminii albastre, ofera o protectie maxima pentru persoanele sensibile sau pentru cei care lucreaza noaptea. Lentilele Sun, cu 90% protectie, sunt perfecte pentru activitatile in aer liber, in lumina naturala puternica.

Experienta virtuala de probare si achizitie

Pentru a-ti asigura o alegere potrivita, magazinul oficial al celor de la Gunnar in Romania, www.gunnars.ro, iti ofera posibilitatea de a testa ochelarii intr-un mod inovator si interactiv. Prin intermediul unui soft online, poti activa camera web sau camera telefonul si poti proba virtual diferite modele de ochelari Gunnar, avand o experienta 3D inedita. Alegandu-ti ochelarii potriviti, te vei bucura de livrare gratuita in Romania, iar fiecare pereche de ochelari beneficiaza de o garantie de 2 ani.

Best seller-ul Gunnar

Unul dintre cele mai populare modele de ochelari Gunnar este modelul Intercept, printre primele lansate. Acest model este apreciat atat pentru performantele tehnice excelente, cat si pentru designul sau elegant. Cu un pret de 389 lei, ochelarii de protectie calculator Intercept ofera o experienta vizuala clara si confortabila, reducand oboseala oculara si protejandu-ti ochii de lumina albastra daunatoare. Numeroasele recenzii pozitive ale clientilor demonstreaza calitatea si satisfactia garantata de acesti ochelari.

Merita incercati ?

Daca petreci zilnic timp in fata calculatorului, da, clar trebuie sa incerci ochelarii de proiectie pentru calculator Gunnar. Tehnologia patentata, lentile inovatoare cu o gama variata de optiuni, fac din acesti ochelari pentru calculator o alegere ideala. In plus, din punct de vedere al sanatatii, aceste modele asigura o reducere semnificativa a oboseala oculara, protejeaza impotriva luminii albastre nocive si imbunatatesc calitatea experientei tale vizuale.

Previous post Analizoare de hematologie – Importanta diagnosticului precis si rapid
Next post Inelele vintage – Eleganta si rafinament intr-o bijuterie atemporala