Cauți o blăniță pentru damă? Iată ce recomandă specialiștii în design vestimentar!

Dacă vrei să cumperi o blăniță damă, trebuie să știi că această piesă vestimentară a redevenit în trenduri și ai posibilitatea de a alege dintre o gamă variată de modele. Se poate purta într-o diversitate de combinații.

O blanita dama ca aceasta oferă eleganță și confort și se dovedește a fi un articol vestimentar atemporal. Mai mult, are și o istorie interesantă de pe vremea nobilimii din Evul Mediu. Iată!

Istoria hainelor de blană începe din Evul Mediu

Hainele de blană au fost purtate încă din cele mai vechi timpuri de nobilime și regalitate în Evul Mediu, pe continentul european. În acele vremuri, au devenit un simbol al statutului social superior și al luxului, simbol păstrat până astăzi. Deși există astăzi și produse accesibile pentru publicul larg, respectiv haine concepute din blană artificială, în continuare cele mai prețioase blănuri rămân cele naturale. Blănurile naturale au un farmec și o prestanță cu totul și cu totul aparte, emană rafinament, un stil și un mod de viață luxuriant. Se înscriu în trenduri indiferent de an. Autenticitatea și frumusețea lor naturală nu pot fi reproduse de materiale sintetice.

Ce opțiuni de styling ai, atunci când vrei să pui în evidență o blanita dama

Îți poți exprima cu ușurință stilul și personalitatea prin diverse idei de outfituri. Toate pun în centru haina de blană naturală, indiferent dacă se dorește a fi un look casual, elegant, bohemian sau urban. De exemplu, poți opta pentru combinația dintre haina de blană și jeanși, alături de o pereche de cizme cu toc, dacă vrei să creezi un outfit simplu, casual, dar de efect. Dacă te pregătești pentru un eveniment de seară, atunci poți asorta o rochie elegantă sau o fustă cu o haină de blană rafinată și pantofi stiletto. Dacă, dimpotrivă, ai un look mai hippie sau boem, atunci cizmele cu franjuri, fularul oversize și vesta de blană sunt combinația ideală.

Izolarea termică, rezistența și durabilitatea hainelor de blană, pe lista avantajelor

Capacitatea hainelor concepute din blană naturală de a conferi o excelentă izolare termică nu poate fi egalată de niciun alt produs de pe piața actuală. Blana, fiind un material natural, conferă și menține căldura în timpul sezoanelor geroase și păstrează temperatura optimă a corpului chiar și la temperaturi extrem de scăzute. În plus, pe lista avantajelor se înscrie și durabilitatea și rezistența acestui material. Blănurile autentice, 100% naturale, de calitate premium – se păstrează ani la rând, devenind chiar moștenire de familie. Trec cu brio testul timpului și își păstrează textura, culoarea și rezistența, dacă sunt corect îngrijite, conform indicațiilor. Mai mult, sunt extrem de versatile: se pot combina în diverse ținute și sunt o investiție durabilă.

Ai auzit de Casa de Blănuri MG, cel mai popular magazin blănuri București?

Casa de Blănuri MG e cel mai renumit magazin blanuri Bucuresti, recomandat de cumpărători datorită calității premium pe care o oferă garantat. Toate produsele din magazin au o garanție extinsă între 2 și 5 ani, deși garanția standard este de doar 30 de zile în alte medii de achiziție.

În plus, dețin certificarea Furmark, care arată faptul că hainele de blană au fost realizate în mod responsabil și etic, în acord cu toate normele și reglementările în vigoare. Produsele se pot achiziționa și online, accesând Blana.ro, ce conține întreg portofoliul de produse. Merită!

Previous post Bluze elegante femei
Next post De ce carnea de pasare de curte are un pret mai mare? Afla motivele!