7 persoane din capitala anchetate pentru trafic de droguri de risc si de mare risc. Stupefiantele erau distribuite si in apropierea unei unitati de invatamant din Sectorul 5! Investigatii de anvergura

[ad_1]

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, au documentat activitatea infracțională a 7 persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc și de mare risc.

La data de 5 aprilie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București au pus în aplicare 9 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București, fiind descoperiți și ridicați 20.300 de lei, despre care există bănuiala rezonabilă că ar proveni din activități de trafic de droguri, 100 de grame de cannabis, cocaină, 8 telefoane mobile cu cartele SIM, 2 cântare electronice și un mărunțitor electric.

Trebuie știut că anterior, în urma activităților desfășurate în cauză, polițiștii au mai indisponibilizat cannabis, comprimate de ecstasy și cocaină. 

În cauză, s-a reținut că, în perioada aprilie 2022 – martie a.c., bănuiții ar fi comercializat, în mod repetat, diverse cantități de droguri de risc și mare risc (cocaină, ecstasy și cannabis), către consumatori din București.

ATENȚIE: Potrivit anchetatorilor, parte din actele materiale (vânzarea de droguri de risc și mare risc) ar fi fost realizate în proximitatea unei unități școlare din sectorul 5 al municipiului. 

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au dispus reținerea a 4 bănuiți și măsura controlului judiciar față de alți 3 bănuiți. 

La data de 6 aprilie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București a dispus măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile, față de 4 persoane bănuite. 

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Jandarmeriei București. 

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală. 

PRECIZARE: Pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Articolul 7 persoane din capitala anchetate pentru trafic de droguri de risc si de mare risc. Stupefiantele erau distribuite si in apropierea unei unitati de invatamant din Sectorul 5! Investigatii de anvergura apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Previous post  Ghid Detaliat despre Optimizarea SEO: Cum să Crești Vizibilitatea Site-ului Tău pe Motorul de Căutare
Next post Anvelope all season 205/55 R16 HANKOOK Kinergy 4s 2 H750 94 XLW – Calitate, siguranta si confort de la Vadrexim.ro