Idei de amenajare pentru un living de apartament mic

Nu există niciun motiv pentru care un living de apartament mic să nu fie la fel de funcțional și elegant ca unul de dimensiuni mai mari. Cu mobilierul potrivit și paleta de culori adecvată, poți proiecta un spațiu primitor și funcțional.

Soluțiile inteligente de depozitare, mobilierul multifuncțional și rafturile montate pe pereți te vor ajuta să organizezi spațiul elegant, fără senzația de dezordine.

Iată câteva idei pentru a-ți maximiza fiecare colțișor al livingului tău de apartament mic.

Culori deschise și lumină naturală din belșug

Culorile deschise dau impresia de spațiu, făcând camerele să pară mai mari și mai luminoase. Așadar, alege nuanțe deschise, de alb, bej sau gri deschis pentru amenajarea livingului de apartament mic.

De asemenea, asigură-te că ai perdele ușoare pentru a permite luminii naturale să pătrundă în cameră și să creeze o atmosferă aerisită.

Folosește mobilier multifuncțional

Mobilierul multifuncțional este o modalitate excelentă de a economisi spațiu. Investește în mobilier care servește mai multor scopuri. De exemplu, o masa de living cu spații de depozitare sau o canapea extensibilă pot face minuni pentru spațiul tău mic.

În măsura în care e posibil, optează pentru piese de mobilier care pot fi pliate pentru a elibera spațiu atunci când nu sunt folosite. Fiecare piesă de mobilier trebuie aleasă astfel încât să satisfacă cât mai bine nevoilor de depozitare și confort.

Decorează pe verticală

Decorează pereții cu rafturi de living sau biblioteci înalte pentru a avea spațiul de depozitare necesar, fără să ocupi prea mult loc pe podea. Rafturile prinse direct în perete și dulapurile suspendate sunt soluții excelente pentru a utiliza înălțimea camerei.

Amplasarea unor rafturi înalte de cărți lângă ferestre poate fi o idee excelentă de amenajare, indiferent de stilul de design ales.

Folosește-te de oglinzi pentru iluzia de spațiu

Oglinzile pot face o cameră să pară mai mare, reflectând lumina și spațiul. Plasează oglinzi pe peretele opus ușii de intrare sau pe pereții laterali, pentru a crea o senzație de expansiune.

Accesorii mici, impact mare

Într-un living mic, detaliile contează. Alege accesorii mici și cu personalitate, cum ar fi perne decorative, covoare și tablouri care să aducă o pată de culoare încăperii. Astfel de detalii pot transforma radical atmosfera fără a ocupa prea mult spațiu.

Amenajarea unui living de apartament mic poate fi o provocare dar, cu puțină creativitate și ceva mai multă planificare, poți transforma cu succes orice colț de apartament într-un spațiu confortabil și atrăgător.

Previous post TU ai grijă de corpul tău așa cum meriți? Iată de ce să îți reconsideri relația cu produsele de îngrijire menstruală
Next post Alegerea perfectă a corpurilor de iluminat interior pentru casa ta