TU ai grijă de corpul tău așa cum meriți? Iată de ce să îți reconsideri relația cu produsele de îngrijire menstruală

Să-ți iubești corpul și să-ți oferi o îngrijire intimă blândă înseamnă să folosești produse menstruale din ingrediente naturale, hipoalergenice, care nu te irită și nu îți pun sănătatea în pericol. Multe femei au învățat pe pielea lor cât de important este să ai grijă la ingredientele din produsele menstruale abia când au început să se confrunte cu mâncărimi și iritații in zona intimă.

Iată câteva motive care te vor convinge că trebuie să îți reconsideri relația cu produsele de îngrijire menstruală.

De ce să ai un ritual de îngrijire a zonei intime

Parte a iubirii de sine înseamnă să fii selectivă cu produsele ce intră în contact cu corpul tău de-a lungul vieții. Nu doar în alimentație și skincare. Este timpul să te uiți cu aceeași exigență și la ingredientele din produsele menstruale.

Timp îndelungat, singura așteptare de la absorbante și tampoane era să capteze sângele menstrual și să îl absoarbă egal, așa încât să nu apară scurgeri și pete. Problema este că și ingredientele contează, iar noi încă nu le acordăm suficientă atenție. Dar ar trebui.

Ce conțin, de fapt, produsele menstruale obișnuite?

Fără să vedem o listă de ingrediente, absorbantele și tampoanele convenționale pot conține plastic, fibre sintetice, parfumuri, înălbitori chimici și alți alergeni ce irită pielea și dezechilibrează flora vaginală. Astfel, zona intimă rămâne vulnerabilă în fața infecțiilor.

Enroush, primul brand românesc de produse pentru îngrijirea menstruală, creează absorbante si tampoane organice cu ingrediente complet naturale, pe care le recomandă inclusiv medicii ginecologi și dermatologi. Iar pentru zilele în care ești pe fugă și ai nevoie de soluții practice și la îndemână pentru igiena din zona intimă, poți folosi servetele intime îmbogățite cu acid lactic pentru a reduce riscul infecțiilor dar și prebiotice care mențin echilibrul florei intime.

Spune adio problemelor din zona intimă!

Zona ta intimă nu are nevoie de chimicale nocive și de alergeni, ci de produse menstruale organice, din ingrediente 100% pure așa cum le-a lăsat Natura.

Produsele Enroush sunt foarte diferite de ceea ce te-ai obișnuit să vezi pe rafturile magazinelor. Nu irită pielea, căci au pH neutru și nu conțin vopseluri sau înălbitori ce pot declanșa mancarimile in zona intima și dezechilibre hormonale.

Absorbantele și tampoanele sunt disponibile pe trei mărimi cu nivele diferite de absorbție pentru a se adapta fiecărui flux menstrual. Iar dincolo de faptul că au doar ingrediente sigure pentru microbiomul vaginal, bumbacul 100% organic se simte ca un adevărat răsfăț pentru corp: moale, flexibil și foarte blând chiar și cu pielea sensibilă.

În plus, produsele Enroush sunt ambalate atât de elegant și discret încât cu fiecare cutie pare că îți oferi un cadou.

Previous post Cum poți îmbunătăți aspectul exterior al casei. Sfaturi de la specialiști
Next post Idei de amenajare pentru un living de apartament mic